Dribbel » Specials » Travian

Alles over Travian

Travian is een door veer mensen gespeeld online spel, waarbij je de keuze hebt uit drie stammen: De Romeinen, de Germanen en de Galliërs. Travian kan gespeeld worden in veel talen. Je kunt ook in meerdere servers tergelijker tijd spelen, dit is toegestaan. Wat niet is toegestaan is het bezitten van twee accounts die in dezelfde server spelen.

Na het lezen van deze artikelen (die hieronder staan) ben je goed voorbereid om het spel te gaan spelen. Denk aan de gegeven tips, je zult er zeker voordeel van hebben.

Website travian: www.travian.nl

Travian, Een Korte Uitleg

Travian is een zeer populaire online game dat over de hele wereld wordt gespeeld. Het is te beschrijven als een online combinatie van de kolonisten van catan en risk, alleen dan nog net iets leuker.

Travian, De Gebouwen

In het internetspel travian draait het om het opbouwen van je eigen imperium. Hier een beschrijving van de gebouwen die je kunt maken.

Travian: Overzicht Gallische, Germaanse en Romeinse troepen

Travian is een online game, waar je kunt kiezen uit de Romeinen, de Germanen en de Galliërs. Een uitvoerige beschrijving van alle eenheden van de Galliërs, Germanen en Romeinen vind je hieronder.
Gepubliceerd door Dribbel op 17-04-2008. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.