Dribbel » Specials » Biologie

Biologie Uitgelegd

Biologie Uitgelegd is bedoeld om mensen die daar interesse in hebben wat uit te leggen over Biologie. Zo nu en dan zal ik artikelen van Biologie Uitgelegd toe voegen, als er suggesties zijn, wil ik die graag horen.

Biologie Uitgelegd

De volgende onderwerpen zijn momenteel beschikbaar:
  • Evolutie
  • Virussen
  • Ecosystemen
  • Successie

Onder deze tekst staan links naar deze onderwerpen. Hopelijk zal je meer over het onderwerp weten nadat je het gelezen hebt. Kloppen er dingen niet in het artikel of zou je graag een ander onderwerp zien verschijnen? Laat het me dan even weten.

Biologie Uitgelegd - Virussen

Virussen zijn ziekteverwerkkers die nog wel een tot problemen kunnen leiden. Kennis van virussen is erg belangrijk omdat we dan middelen kunnen ontwikkelen tegen virussen.

Biologie Uitgelegd - Ecosystemen

Een ecosysteem is een gebied waarbinnen organismen verschillende relaties hebben. Factoren hebben invloed op deze relaties, deze kunnen biotisch en abiotisch zijn.
Biologie Uitgelegd - Successie

Biologie Uitgelegd - Successie

Successie betekend letterlijk het opvolgen van iets. In de biologie wordt deze term gebruikt voor het veranderen van de samenstelling van een ecosysteem.
Gepubliceerd door Dribbel op 23-04-2008. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.